ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Το τουριστικό portal www.sithonianet.gr στοχεύει να αξιοποιήσει τη δύναμη που παρέχει το internet σαν μέσο επικοινωνίας για να προβάλλει την περιοχή της Σιθωνίας και ευρύτερα της Χαλκιδικής.
  • Η πολλά υποσχόμενη αγορά της Σιθωνίας μπορεί να αποδώσει, αξιοποιώντας θεμελιακά τις νέες τεχνολογίες στην πληροφορία και επικοινωνία.
  • Μία σύγχρονη παρουσίαση στο Διαδίκτυο είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση που ζει στο ρυθμό της αγοράs και αναζητεί τους νέους τρόπους επικοινωνίας που καθορίζει η ανάπτυξη του μέσου και οι τεχνολογικές εξελίξεις που το πλαισιώνουν, δίνοντας άμεσες λύσεις στα ακόλουθα:
  1. Ο σύγχρονος πελάτης απαιτεί πρόσβαση σε πληροφορίες και επικοινωνία με μια επιχείρηση όταν και όπου αυτός θέλει. Το Internet είναι το μέσο που κατ΄ εξοχήν καλύπτει την ανάγκη αυτή. Όλα αυτά που κάποτε έμοιαζαν υπερβολικά μακριά σήμερα είναι κοντά μας, στο γραφείο και στο σπίτι μας, μέσα στη ζωή μας. Το μέλλον είναι εδώ και η επιχείρηση του σήμερα δεν έχει παρά να αποφασίσει αν θέλει να βρίσκεται και αυτή σε αρμονία με το πιο απαραίτητο, ευέλικτο, αλλά και οικονομικό μέσο επικοινωνίας με την αγορά, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
  2. Ως τουριστικό web portal, η επιχείρηση "Sithonia Net" μπορεί να οδηγήσει στην ανταγωνιστικότητα και κατ΄ επέκταση στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
  3. Στόχος της επιχείρησης, πέρα από την προβολή της τοπικής κοινωνίας, είναι η οριοθέτηση της στην αγορά του Internet. Η παγκόσμια κοινωνία της πληροφορίας καθώς και η ραγδαία ανάπτυξη των τεχνολογιών, καθιστούν αναγκαία την εφαρμογή τους σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής ζωής, ώστε να αναβαθμιστεί η ανταγωνιστικότητα στις νέες αγορές.